Možemo Vam ponuditi više različitih oblika saradnje i vrsta ugovora ukoliko smatramo su nam nekretnine intresne za rentiranje.

 
 

Poslovna saradnja izdavanja (bez održavanja)

 

Kod osnovnog ugovora o poslovnoj saradnji Agencija obezbedjuje marketing i rezervacije, a Vaše su sve druge obaveze oko izdavanja i održavanja.

2 Načina: 

Zajedno obezbedjivanje rezervacija

Možete imati reklamu na sajtovima sa vašim kontaktima i posebno koristiti naš rezervacioni sistem i channel manager t.j program i aplikaciju za izdavanje. Vi plaćate marketing i izdajete samostalno preko vaših kontakata, a

a mi kao agencija

Kroz naš marketing i naše reklame  izdajemo tako što obezbedjujemo vama rezervacije. Vaše su obaveze da redovno obeležavate cene i uslove, unosite sopstvene rezervacije i raspoloživost, kao i da kontaktirate goste nakon rezervisanja.

U tom slučaju koristimo model izdavanja preko platforme (channel manager) i sinhronizacije na naše sajtove i sajtove sa kojima imamo saradnju i koji koriste booking engine.

Provizija za naše goste može biti u zavisnosti od dogovora, naprimer p.v 5 eura po prenoćištu ili 10% do 15% od cene ili Ekstra dodavanje na vašu cenu.

Obezbedjivanje rezervacija – samo Mi

Ako ste poverili samo nama obezbedjivanje rezervacija mi potpuno brinemo o popunjenosti vaših kapaciteta. Dobijate vlastitu recepciju koja za vas radi 24/7 , a Vi ste o svemu i svim rezervacijama informisani preko aplikacije i svog naloga. Pored toga prisutni ste na domaćim i svetskim sajtovima.

U slučaju da vam je dodatno potrebno i održavanje sa dočekivanjem i ispraćajem gostiju, izdavanje računa, prijave gostiju, vodjenje rezervacionog sistema, itd.  nudimo vam i dodatne usluge ili poslovnu saradnju sa kompletnim izdavanjem.

 
 
 

Kompletne usluge izdavanja (sa održavanjem i ostalo)

 

Kod ugovora o poslovnoj saradnji  ili turističkom posredovanju sa agencijom potrebno je da je vaš smeštaj kategorisan.

Izdavaocima sa kojima se dogovorimo oko saradnje možemo ponuditi model gde je ukupan procenat agencije 30% od izdavanja.

U tom slučaju agencija izdaje i njene su obaveze reklamiranjeadministracijahigijensko održavanje (čišćenje sa pranjem posteljine), izuzev plaćanja

režijskih troškova (struje,vode, itd) i plaćanja poreza od izdavanja.

Ako vodimo i druge kanale prodaje (booking, itd) potrebno je prvo platiti njihove eventualne provizije a one su i najčešće uvećane u odnosu na našu dogovorenu cenu izdavanja.


 

Porez od izdavanja sopstvenih nekretnina kada se izdaju turistički  po Zakonu o porezu na dohodak građana je obaveza izdavaoca.


Izdavaoci paušalno plaćaju boravišne takse lokalnim organima i one su uračunate u cenu.


Za plaćanje smeštaja kreditnim karticama, preko fakture ili vaučera potrebna je dodatna provizije na tu transakciju u slučaju da vam je kao izdavaocu potrebna ta mogućnost.


 

 
 
 

Imajte na umu da ne uzimamo sve nekretnine i da je saradnja na bazi dogovora.
Potrebno je i da ispunjavaju naše interne uslove:
1) da prepoznamo razumevanje oko saradnje,
2) da nam odgovaraju po lokaciji, kvalitetu i ceni.
3) da su nam intresne za izdavanje.

Svakako da sa vlasnicima koje poznajemo i sa kojima smo saradjivali oko kupovine nekretnine, reklamiranja, itd. lakše uspostavljamo poslovni odnos i dogovor oko izdavanja.

 
 

Ugovor o zakupu

 

Moguć je ugovor o zakupu po realnim cenama za kategorisane apartmane na boljim lokacijama, prvenstveno za one koji se kupuju preko naše Agencije.

Mi izdajemo, plaćamo mesečnu zakupninu i preuzimamo sve  obaveze oko izdavanja, kao i obaveze plaćanja režijskih troškova struje,vode,itd.

Takodje možemo da posredujemo izmedju zakupca i zakupodavca, odnosno da vam pronadjemo potencijalnog zakupca uz odredjenu proviziju.

 
 

Reklamiranje

 

Usluge marketinga i reklame

Nudimo reklamu sa rezervacionim sistemom i aplikacijom na zlatiborskim sajtovima uz godišnje pakete od 50 – 100 eura.
Takodje uz pakete dodatno se možete reklamirati i uz mesečne kampanje.

Dodatne usluge

Izrade posebnih sajtova, panorama, snimanje dronom, video montaže, profesionalno vodjenje kampanja na pretrazivačima i društvenim mrežama kao i na sajtovima booking sistema GORG, vodjenje bookinga na stranim sajtovima za rezervisanje, itd.
Pozovite Agenciju Gorg za sve usluge.

Vise informacija na linku

 
 

Održavanje

 

Ako imate neki oblik saradnje sa nama i potrebne su Vam samo usluge održavanje apartmana možemo vas spojiti sa agencijama za čišćenje sa kojima saradjujemo.

 
 

Prodaja

 

Ukoliko želite da prodate Vašu nekretninu obratite se našoj agenciji.