Agencija se bavi posredovanjem u prometu nepokretnosti na Zlatiboru od 2006 godine. Pored velikog iskustva u kupoprodaji nekretnina u ponudi je raznovrstan izbor apartmana, stanova, kuća i placeva na Zlatiboru. Obratite nam se sa poverenjem!

Ponuda nekretnina >>


Za kupce – posredovanje u prodaji

Agencija Vam nudi:
– Veliki izbor nekretnina na različitim lokacijama.
– Prave informacije o trenutno povoljnim, kvalitetnim nekretninama na dobrim lokacijama.
– Na osnovu vaših zahteva pravi se selekcija i pronalazi najoptimalnije u datom trenutku.
– Dugogodišnje poznavanje prilika na Zlatiboru, investitore, načinu i kvalitetu gradnje.
– Iskustvo o dobroj lokaciji, poziciji nekretnine i sigurnijem ulaganju.
– Sprovodjenje i pribavljanje uz proveru potrebne dokumentacije za ugovore i prepise.
– Mogućnost kasnijeg izdavanja preko naše agencije.
Za pokazivanje nekretnina potrebno je predhodno zakazati termin dolaska u Agenciju gde se potpisuje ugovor o posredovanju. Ukupna cena može da se dogovora direktno sa vlasnikom. Provizija koju placa kupac zavisi od vrste našeg angazovanja, razlikuje se za svaku nekretninu i kreće se od 0% -2%. Obratite nam se sa poverenjem!

Za prodavce – posredovanje u prodaji

Ukoliko prodajete preko Agencije Gorg obavezan je ugovor o posredovanju. Prodavcima sa kojima se dogovorimo oko prodaje nudimo različite ugovore u zavisnosti od nivoa usluga agencije. Možemo vam ponuditi više modela saradnje. Odaberite vrstu ugovora:
Bez dodatnih troškova – provizija agencije od 2%-3% . Uglavnom nudimo nekretninu kupcima samo u agenciji, bez posebnog oglašavanja, marketinga i angažovanja agencije.
Sa dodatnim troškovima – provizija agencije od 1,5%-2,5% + obavezni dodatni troškovi agencije od 0,5% (marketing sa transparentnim i relevantnim oglašavanjem i angažovanje agencije) Dodatni troškovi se plaćaju nakon prodaje ili unapred u posebnim slučajevima od 0,1%-0,3% od vrednosti nekretnine. U slučaju vaše ili prodaje drugih agencija plaćaju se samo dodatni troškovi.
Ugovor o eskluzivnoj prodaji sa agencijom. Obavezna prodaja uz proviziju od 2–3% je preko agencije. Praktično samo mi prodajemo, t.j nemože se prodati a da se ne plati provizija agenciji. Svi dodatni troškovi su uključeni u proviziju,kao i pokazivanje nekretnine eventualno i vašim kupcima uz intezivniji marketing.
Za ugovor o posredovanju sa agencijom potrebno je:
Dokaz o vlasništvu (List nepokretnosti ili Ugovor o kupoprodaji)
Lična karta vlasnika nepokretnosti
Za sve opcije prihvatamo samo realne ponude i ponude za koje smatramo da su dobre i intresne. Uslov je da imamo ključ za pokazivanje nekretnine ili da je pristup momentalan, t.j bez ograničenja ili dodatnog pozivanja.