REZERVACIONI SISTEMI ZA HOTELE, APARTMANE, VILE, STANOVE, SOBE…
Za izdavaoce smeštaja nudimo programe i aplikacije za izdavanje koje sadrže rezervacioni sistem, chanel menager i booking engine.

Upravljate lako svojim objektom uz naš rezervacioni sistem preko programa, android ili IOS aplikacije.
Šta je uključeno?
Unosite rezervacije u sistem, imate evidencije,  raspoloživost apartmana, soba, cene, analitike i dosta korisnih alata koji se stalno unapredjuju.

Ako koristite chanel menager kalendari se automatski sinhronizuju sa Booking.com, Airbnb, HomeAway…
Nema dvostrukih rezervacija. Multi-kalendar ažurira i automatski uvozi rezervacije sa svih vaših kanala prodaje. Kroz aplikaciju administrirate i cene svih kanala prodaje kao i uslove rezervacije tako da Vam je potrebna jedna aplikacija za sve sajtove.
Sistem je povezan i sa E-turista platformom preko koje je  prijavljivanje  gostiju tako da sve što Vam je potrebno radite kroz aplikaciju.
Plaćanje se može potvrditi kreditnim karticama. Svi vaši podaci na dohvat ruke.
Upotrebite statistike da biste izvezli sve podatke o rezervacijama za jedan ili više unosa za odabrani datumski raspon.

Možete štampati račune kao i kreirati knjige računa, gostiju, vaučera, itd.
Pozovite svoje saradnike da pregledaju napredak, pogledaju rezervacije i označe datume koji nisu dostupni. Napredni povezani oglasi bez dvostruke rezervacije na bilo kojem kanalu, bez obzira na vašu konfiguraciju unosa.

Izradite vlastitu web stranicu ili sajt putem koje će koristiti kalendar dostupnosti kao i booking engine preko koje gosti mogu bukirati smeštaj on-line uz različite uslove rezervacije, različite cenovnike, limite, itd., a Vi preko admin panela upravljate sa kompletnom prezentacijom i svim podešavanjima smeštajnog objekta.


Takodje za korisnike sistema obezbedjena je reklama na našim sajtovima.
info – 064 616 69 79